tiistai 8. syyskuuta 2015

Suomen linnut

Pieni välipala projekti tähän väliin.

Vanhat lintuaiheiset pelikortit ovat varmaankin jo isäni lapsuudesta, pitkään ne ainakin ovat kotona pyörineet. Muutama on matkalla kadonnut, useampi revennyt tai taittunut ja tietysti niitä on merkattu (takapuolella jos jonkinmoista merkkiä). Ovat mielestäni niin kauniita kuvia että kehyksiin ne täytyy saada.


Kehykset taisivat olla tokmannilta. Ostin siihen "kätevästi" A3 kokoisen taustapahvin, mutta eihän tuo kehys ole sinnepäinkään. Jouduin siis improvisoimaan alareunaan mustan kaistaleen, johon kirjoitin Suomen linnut valkoisella puuvärillä, näyttää mielestäni ihan kivalta.


Kortit on takapuolelta korjailtu teippaillen ja lopuksi kaksipuolisella teipillä kiinnitetty taustapahviin. Mielestäni tästä tuli aika hieno. Paikkansa se sai nyt vessasta, jonka sisustustyylikkyys nousi heti 100%. Innoittaa viimeinkin uusimaan sen kulahtaneen maton ja hankkimaan ostoslistalla olleet hyllyt ja kattokruunu viimeistelisi kyllä tyylin.Minulla olisi myös toiset kortit, joista tehdä taulu. Täytynee vain löytää riittävän isot kehykset niille ensin. Joten jatkoa seurannee tälläsaralla. Lisäksi yli jäi pari lintukorttia, joista voisi tehdä pikkutaulut vaikka viereiselle seinälle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...