tiistai 13. joulukuuta 2016

Vinksin vonksin - Wiolan jämistä


Siitä on varmaan jo vuosi, kun näin näiden tumppujen mallin Ullassa. Tiesin heti että ne on neulottava ja vielä Wiola-takin jämistä.

Malli on hauska ja suhteellisen helppo loppujen lopuksi. Vaikeinta oli taasen yhdistellä väri! Miten se onkin niin hankalaa? Kun neuletta tehdään sinne, tänne ja tuonne, normaalista reippaastikkin poiketen, iskee epäilys väliin. Tuleeko tästä oikean kokoista ollenkaan, riittääkö lanka? Peukalokiilan jälkeen kun palattiin lähes normaalin tumpun tekoon alkoi jo hahmottaa että kyllä tästä jotain tulee. Ja hyvä tulikin. Tykkään ihan kympillä!

Lanka: Paksu pirkkalanka
Puikot: 3

Pipo-osastolla Undergrowth on alunperin ohuemmalle langalle tehty, mutta jätin yhden kuviokerran pois jotta sain omaan päähäni sopivan pipon tästä langasta. Kuvion keskeltä jätin muutaman rivin pois sillä pelkäsin langan loppumista. Ne olisi kyllä saanut tehdä sillä hieman nafti tästä tuli päähän. No käyttö hieman venyttää sitä. Isompi puikkokokokin olisi ehkä ollut poikaa tähän. Sopisiko vielä tupsu tuonne lehtien keskelle päälaelle?


Malli: Undergrowth
Lanka: Paksu pirkkalanka
Puikot:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...