sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Vuoden suurin käsityötapahtuma

Eli Tampereen kädentaidon messut! Meidän reissu oli sijoitetty perjantaille, jonka viime vuoden kokemusten perusteella totesimme parhaaksi messupäiväksi. Tungokseksi asti ihmisiä riitti joka tapauksessa. Olimme varhain liikkeellä ja hallilla jo ennen messujen aukeamista. Erityisesti olin innoissani ennakkoon kankaista ja muutamia lankojen täsmäostojakin olin kaavaillut.

Keräilypuolelle emme edes eksyneet ja deli/design osastokin oli aika pikaista vilkuilua. Vaikka puolivälissä nautittiin kahvit ja leivät, loppui turnauskestävyys täysin kesken. Eli seuraavalla kerralla täytynee tähdätä parinakin päivänä messuilemaan, jos haluaa nähdä enemmän. Rahapussi tosin kiittää vain yhdestä messupäivästä. Poistuimme siis noin kolmen neljän maissa.


Ostokset olivat aika kangaspainotteisia. Paapiin kankaat olivat ensimmäisenä mielessä, mutta kuviot olivat osassa paljon kuvitelmiani suurempia, joten niitä ei sitten tarttunutkaan mukaan ennalta ajateltua määrää. Tapion kauppaan olin tehnyt ennakkotilauksen ja melkein kaikki langat olivat sieltä. Perinteisesti täältä on ostettu myös joulukortit, joissa tänä vuonna en suosinut tonttuja. Lisäksi postissa tulee vielä yksi hankinta.

Harmittamaan jäivät Lankavan osastolta loppuneet (tarjous)kalalangat sekä Taito keskusten osastoilla olleet kasvitauluaiheiset tuotteet ja helmipallot, mutta tämän asian voi aina korjata. Olisin halunnut myös ostaa skräppäys?tyylisen pahvitaulun, jossa lankakerä tytön päässä. Samalla paikalla oli myös sukupuu tyylisiä puukuvia. Mutta en löytänyt kojua uudelleen ja aika loppui kesken. Jos joku tietää mistä puhun, niin vinkatkaa.

Kivaa kyllä oli. Seuraavalle vuodelle enemmän suklaata mukaan ja ehkä se päivä 2.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...