keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Anna Karenina-sukatNämä sukat iskivät heti kun ne näin Ullassa. Alkuun vision ne kuninkaallisen tummanvioletin sävyssä, mutta sitten kirpputorilla vastaan tuli kaksi kerää Teeteen Haltia preussinsinisessä värissä. Mikäpä sen parempaa näihin sukkiin.


Pitsimalli on todella kaunis ja pidän siitä kuinka se jatkuu sekä kantalappuun, että aivan sukan kärkeen asti. (Ohjeessa oli muunnos myös, missä pitsiosa ei jatku kärkeen jos tästä tavasta pitää enemmän) Mallikerta tuntui haastavalta ja ohjetta sai vilkuilla vähänväliä, mutta kyllä siihenkin pääsi sisälle aikansa kun mallia tahkoi.


Halti lankana oli minulle uusi tuttavuus ja tykkäsin siitä todella paljon. Ohut sukkalanka, joka kuitenkin tuntui jämäkältä ja neuloutui kauniiksi pinnaksi. Hieman karheahkoksi sitä voisi luonnehtia, mutta siitäkin huolimatta ostan sukkiin kyllä uudelleenkin tätä.Lanka: Teetee Halti
Puikot: 2,253 kommenttia:

  1. Tosi kaunis malli - tallensin itsellenikin kirjanmerkkeihin, jos joskus sukkainnostuksessa tulisi toteutettua. Myös kiva sininen väri!

    VastaaPoista
  2. Wau! Upeat! Täytyy tunnustaa, että tein itse molemmissa versioissa huolimattomuusvirheitä ja jouduin purkamaan monta kertaa. Ristin sukat paskasukiksi :P, mutta kyllä me valmiina ovat kauniit ja ihanat jalassa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...