keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Matkaneulontaa

Jokaisella neulojallahan on useampi projekti jatkuvasti tekeillä. Toisessa tarvitaan täydellinen keskittyminen, yksi sopii telkan tuijotuksessa tehtäväksi ja autoneuleen tulee olla simppeliä ja helposti mukana kulkevaa. Nämä sukat kuuluvat tuohon viimeisimpään kategoriaan. Ja kaiken kaikkiaan puoli vuotta reissasivat erinnäisillä matkoilla mukana nämä sukat.


Regian neonväri sukkalangat taisivat olla hitti parisen vuotta sitten ja oman keränikin tuolloin hankin. Puikoille pääsivät viimevuoden loppupuolella ja yhdistettynä hillitymmän väriseen harmaaseen. Koetin käyttää koko kerän ja siksi raidoitus kautta sukan, mutta kyllä sitä yllättävän paljon jäi yli kuitenkin. Sukista ei paljon pidempiä voinut tehdä, sillä näin pitkille sukille harvoin on käyttöä. Tosin tänäkesänä ne saattavat olla hitti, shortseja ku ei näytä voivan käyttää kuin pitkien villisten hanssa.


Pidemmän aikaa kestävä neuleprojekti ja kohtalaisen lyhyet neulonta ajat näkyvät. Silmukkatiheys vaihtelee hieman, ja toinen sukka on pidempi, vaikka rivimäärä täsmää. Lisäksi pohjelevennykset ovat eriparia, mutta eivätpähän nuo kovasti tuolta näy. Raidat osuivat yllättävän hyvin toisiinsa ja sukat oikeasti näyttävät parilta. Yläpäähän neuloin käännöksen, johon pujotin ohuen kuminauhan, neulos kun venyy ja polvisukat eivät muutoin tuppaa ylhäällä pysymään.

Malli: omasta päästä sovellellen
Lanka: Regia fluoromania 4ply ja Roosa sukkalanka harmaa
Puikot: 2
Miltä nyt tuntuu? Psykedelisuus ei aivan kesytetty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...