maanantai 25. heinäkuuta 2016

Dalarna


Kirjoneultta jälleen. Harjoittelu näes tekee mestarin. Nämä on tehty kuten edellisetkin sukat 2,25 puikoilla ohuesta sukkalangasta. Mutta kuinka ollakkaan näistä tuli paljon löysemmät kuin edeltäjistään. Olisiko kyse kuviosta ja langankuljetuksesta vai mistä, mutta jos edelliset eivät oikein mahtuneet niin nämä lörpöttävät. Ainostaan luontireunus hieman kiristää, tässä olisi voinut käyttää siis paksumpia puikkoja.


Ohje on Kissalapasten suunnittelijan JennyPennyn käsialaa. Ihastuin tähän heti ilmestymisen aikoihin viimevuoden loppupuolella ja laitoin sopivat langat tilaukseen. Nyt sain sukat neulastua. Kuvio on tosi koukuttaava, sillä toistoa ei juuri ole ja vielä yksi kerros innostus tulee helposti. Jos joku tykkää kunnon seteistä niin suunnittelijalta löytyy samaan sarjaan myös lapaset ja pipo.


Lankana on Four Seasons Grundl Hot Socks väreissä valkoinen ja sininen. Lanka oli aivan ihanaa. Pehmeää, kuohkeaa ja mukavaa neulottavaa. Toivottavasti se kestää käytössäkin, jos näin; tästä tulee uusi suosikki. Valkoista meni 45g ja sinistä hieman enemmän 52g


Lanka: Four Seasons Grundl Hot Socks
Puikot: 2,25 

4 kommenttia:

 1. Todella kauniit sukat! Tulee niin kauniisti esille valko-sini yhdistelmällä. Ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Klassisilla väreillä ei voi epäonnistua, eikös niin.

   Poista
 2. Oi, miten upeat! Tuo sinivalkoinen väritys antaa sukille klassisen tyylikkään ilmeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä väriyhdeistelmä myös häivyttää jalkaterän kuvion jouluisuutta. Puna-valkoisesta versiosta minulle tulee nimittäin vahvasti joulu mieleen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...