torstai 7. heinäkuuta 2016

Poikien kesäpöksytSiskoni vienosti vihjaili haluavansa pojille mätsäävät housut Noshin Baggy kaavalla. Mikäs siinä. Kaava on ilmestynyt Suuressa Käsityölehdessä (5-6/2015) ja tuon lehden pitäisi meiltä löytyäkkin. Mutta koska kaavan voi ladata ja tulostaa ilmaiseksi Noshin sivuilta, en etsinyt lehteä vaan menin siitä mistä aita on matalin.


Tämä olikin ensimmäinen tulostettu kaavani. En tiedä oliko virhe printterissäni vai kaavassa, mutta takalahkeen toisesta kappaleesta oli jäänyt puuttumaan osa viivaa. Onneksi leveys ei täsmännyt, niin virheen huomasi teipatessa helposti ja korjausliikkeet oli vielä helppo tehdä. Käyttämäni koot olivat 58 ja 104 cm.


Kankaina on kaapista löytyneitä paloja. Vauvalle vihreää velouria, jota oli niin pieniä paloja että jouduin laittamaan sauman eteen. Isompi kaveri sai housunsa collegesta. Tein taskutkin ihan näön vuoksi vaikka kummallakaan niille ei ole käyttöä.


Hyvin viihtyivät pojat housuissaa ulkosalla. Kaavan 15cm haaranlasku ei tuntunut isompaakaan poikaa haittaavan. Mutta silti totesimme, että ehkä parhaiten kaava sopii vielä vaippojakäyttävlle kävelemään opettelevalle ikäkaudelle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...