keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kevät ja koukku

Neulominen tökkii... Sama juttu kuin viime vuonnakin. Aurinko alkaa paistaa ja puikot tökkiä. Vaikka koetat puuvillaista neuloa, ei se vaan innosta. Aloittelin nimittäin Villi Pohjola peittoa muutama viikko sitten. Langat ovat marinoituneet kaapissa varmaan kohta kaksi vuotta. Alku rullaili mukavasti, sitten rupesi tökkimään.  Tilaamani mustat langat olivat eri värierää ja ero sen mukainen. Lisäksi osa langoista loppui kesken. Tuolla se on nyt nurkassa mytyssä odottaen innostusta uudelleen.

Sen sijaan kaivoin jämälangat viime keväisestä/kesäisestä pioni-peitosta (ohje löytyy Kotivinkin sivuilta).


Olin jo peiton valmistumisen jälkeen aloittanut näistä jämistä suositun Lollo African flower bearin kasaamisen. valmiina oli vartalo ja puoli päätä, ennekuin huomasin että eiväthän langat riitä alkuperäiseen suunnitelmaani. Eikun pussiin ja nurkkaan. Nyt oli sopiva aika purkaa tuo aikaisempi tekele ja virkata loput langat kukiksi. Sain kuin sainkin tarvittavan kukkamäärän kokoon, mutta lankoja ei juuri jäänyt ylitse. No ainakaan ei tarvitse ihmetellä mitä jämille tekee. Nämä kehtaa jo heittää pois. Seuraavaksi sitten sommittelemaan nallea kasaan sopivin väri-komboin.


Vietävästi tekisi mieli koukuttaa itsensä Sophie´s Universe CAL peittoon , onneksi sopivia lankoja ei löydy kaapista ja mies kieltäytyi ostamasta lankapakettia englannista. Mutta niin makealta näyttää että eiköhän sitä jostain korvaavat langat löydetä ennemmin tai myöhemmin. Osaisi vain päättää tekisikö tuon kirkkaan kirjavan vai hieman hillitymmän sinertävä sävyisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...