lauantai 20. kesäkuuta 2015

Hyvää Juhannusta!

Juhannusta on vietetty perinteisesti hyvässä seurassa hyvin syöden ja saunoen. Kokkoakin yritettiin polttaa, mutta märät puut pistivät pahemman kerran hanttii ja vastarannalla onnistuttiin tänävuonna paremmin.

Käsityöt ja muut askartelut ovat olleet jo toista viikkoa pysähtyneisyyden tilassa. Joko ei huvita, ei ole oikeaa lankaa tai se on loppu. Niin tai sitten sopiva koukku on väärässä osoitteessa. No eiköhän tästäkin vaiheesta päästä yli.

Juhannusostoksille mennessä poikkesimmä äitini kanssa paikallisella kirpparilla ja sieltä oli aivan pakko ottaa mukaan nämä Brion lastenkangaspuut. Muistan nähneeni näitä aikoinaan lelukuvastoissa, mutta en livenä koskaan. Niin suloiset!


Edellinen omistaja oli saanut aikaan n. 30cm mattoa, sitten into on lopahtanut. Mitä ilmeisemmin tukille solmuun kiertyneiden loimilankojen vuoksi. Aivan tarkkaan ohjeita ei oltu luettu, sillä kuteen jatkokset oli jätetty reunaan repsottamaan. Noo mitäpä noista, jos hauskaa on ollut. Aika käyttämättömän oloiset puut noin muuten, hintaa sai pulittaa 15e. Ei aivan paha sanoisin. Se tekeekö näillä ikinä mitään on vielä arvoitus, mutta näyttävätpähän hauskalta hyllyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...