keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Tilauksesta

En ole neulonut oikeastaan mitään tilauksesta. Olen huono siinä. Innostun usein kovasti ja sitten jos (ja kun) jokin menee pieleen niin homma saattaa jäädä kesken pitkäksikin aikaa (lue vuosiksi!). Nyt kuitenkin kälyni teki niin suuren palveluksen minulle, että halusin muistaa jollain oikeasti käyttöön tulevalla. Toiveena oli sormikkaat, väri kamelin tyyppinen ja hieman jotain koristetta.


Lankalaatikosta löytyi beige alpakkasukkalankaa ja jonossa oli koreillut Glacier jo pidemmän aikaa. Ensimmäinen sormikas valmistui päivässä, toinen vei hieman pidemmän ajan. Mutta yllättävän nopsakkaan nämä valmistuivat.


Kuvio saattaa olla aika koristeelinen mutta toivottavasti ei liian. Lisäksi luin ohjetta puolihuolimattomasti ja siinä on nyt omia sooloiluja, mutta eihän niitä kukaan huomaa. En uskaltanut ottaa vahvistamatonta alpakkalankaa (varastossa olisi ollut se hyvä kamelin väri alpakkana) toiselle meneviin sormikkaisiin. Tein nimittäin itselleni parisen vuotta sitten pelkästä alpakasta sormikkaat, joiden sormenpäitä parsittu muutamaan otteeseen. Missään hellässä käytössä nuo tosin eivät ole olleet. Lähes päivittäin nimittäin vähintään kaksi kertaa koiranulkoilutukset;hihna hiertää, milloin mitäkin namia syöttämässä ja keppiä heittämässä. Mutta silti on mukavampi antaa varmasti kestävämmät. Ja sovitaan että kauppaan kuuluu se parsiminenkin jos niikseen tulee.


Varresta jätin kuviota hieman pois, sillä nämä omat omasta mielestäni jo muutoinkin ihan tolkuttoman pitkät. Itse asiassa näitä neuloessa tuli mieleeni yhdistelmä pitkävartisista hanskoista 3/4 hihaisen takin kanssa, olisi aika makea yhdistelmä..

Malli: Glacier
Lanka: SchollerStahl Fortissima Alpaka
Puikot:2
Miltä nyt tuntuu? Toivottavasti passaavat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...