keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kolme pientä sarvikuonoa

Nyt saan vihdoin julkaista kevättalven suuren virkkuuprojektin, nimittäin Heidi Bearsin afrikkalaisen kukkasarvikuonon X3!! Hulluun kukkien virkkuuseen syynä oli kummipoikien syntymäpäivät ja pitihän sitä yksi tehdä itsellenikin. Ja myöhäinen julkaisuajankohtaa on siksi että, viimeinen sai "kärsäkkäänsä" vasta nyt. En luottanut siihen että blogiani ei ehkä luettaisikaan kyseisissä perheissä.


Catania Finea oli tilattu useampi kerä alennusmyynnistä lankakaupasta, jota en valitettavasti muista, jo ajat sitten. Valkoista jouduin hakemaan kokoamisvaiheessa lisää. Yllättävän suuri määrä kukkasia tähän menee, alkoi jo hieman puuduttaa. Ohje on äärimmäisen hyvin kirjoitettu kuten oli edellisenkin afrikankukkaprjoketini ohje. Joten sopii vallan mainiosti myös aloitteleville virkkaajille.
Kärsäkkäät täytettiin erinnäisillä vanujäämillä ja vanhojen tyynyjen vanuilla. Silmiksi löytyi sopivat napit miljoonalaatikosta, joita muuten jäi vielä jos jokin muista Heidin malleista kiinnostaa. Norsu on aikankin kovin suloisen näköinen.


Ensimmäinen kärsäkäs saatiin toimitettua henkilökohtaisesti periille. Ei näyttänyt heti pojalle kelpaavan, traktorikuvioinen kortti oli paljon mielenkiintoisempi. Mutta illalla tuli viestiä että uusi pehmo oli haettu sänkyyn nukkumaanmentäessä.


Toisen kärsäkkään matka olikin jännittävämpi. Emme päässeet syntymäpäiville, joten ajattelimme yllättää perheen postipaketilla. Järjestimme vielä niin että paketista ei kerrottu saajille etukäteen, postipaketin lapussa osote oli aivan tuntematon heille (pikkuveljeni osoite eri paikkakunnalta) ja pakettiin ei myöskään tullut oman asuinkuntamme leimaa. Sitten vain odottelemaan. Ja odottaa saimmekin, paketin kahdenviikon säilytysaika oli juuri loppumassa kun saimme viestin että paketti on löytänyt oikeat omistajansa! Ja yllätys oli ollut perin onnistunut.Lanka: Catania Fine
Koukku:2
Miltä nyt tuntuu? Toivottavasti pojat tykkäävätEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...