maanantai 23. toukokuuta 2016

Kissaihmisen lapaset


Onko upeampaa lapasohjetta! Ihastuin ensinäkemällä tähän malliin ja eikun lankakaupoille. Niin mikä varastojen pienennys?


Lankana lapasissa on Dropsin valkoinen Fabel, jota kului 30g. Sekä myöskin Dropsin Delight harmaasävyisenä, tätä meni hieman vähemmän 28g. Fabel on jo vanhaa tuttua ja hyväksi todettua, mutta Delight oli puikoilla ensimmäistä kertaa ja tuskin pääsee toistamiseen. Jotenkin en tykännyt yhtään sen rakenteesta. Löyhäkierteistä, hapsuista, paksuusvaihteli ja värikään ei toiminut ainakaan tässä niinkuin ajattelin. Onneksi kostutus hieman tasoitti harmaan venkoilua, mutta uudelleen en varmaankaan osta.


Tumput neulotaan kirjoneuleena. Tämän jälkeen silmä, nenä ja tummemmat korostukset tehdään silmukoita jäljentämällä ja voi pojat ne luovat eloa! Silmät ovat ihan mielettömän vihreät, tykkään ihan kympillä! Jätin silmän valkoiset osuudet pohjavalkoiselle, mutta mikäli niitä haluaa vielä korostaa silmien pilkettä voisi siihen jäljentää yhdet valkoiset silmukat.


Kämmenpuolelle tehdään kalakuviota. jossa hieman paremmin näkyy tuo delightin liukuvärjätty muoto. Yksinkertaisesti tässä on liian vähän silmukoita jotta värinmuutos näkyisi kunnolla, mutta hyvä ilmankin tuota efektiä. Tumpuista tuli hieman pienet omaan kätöseen 2,25 puikoilla. Onneksi siskolla oli synttärit ja lapaset löysivät paikkansa. Ehkä kokeilen itselleni uusia joskus vaikka ruskealla langalla! Nyt puikoille on päässyt JennyPennyn toinen malli. Hänellä on mielettömän hienoja kirjoneulemalleja huima määrä! Käykäähän ihailemassa vaikka ravelryssa

Puikot: 2,25
Lanka: Drops Fabel valkoinen ja Drops Delight harmaasävyt


Siskon lahjapakettiin laitettiin lapasten lisäksi lankakerä, joka sisältää yllätyksen. Kiedoin pakettiin puuvillalankaa ja nameja sekä pikkuesineitä niin, että niitä tipahtelee sopivin väliajoin virkkauksen lomassa. Ylläripalloihin olen törmännyt jossain blogimaailman vaihdoissa ja idea on mielestäni hurjan hauska. Toivottavasti saajakin tykkää. Ainakin innostaa virkkaamaan entistä hurjemmin jos malli vaikka vähän tökkisikin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...