torstai 4. elokuuta 2016

Hiekkarannat


Hiekkarantoja ei täältäpäin löydy, mutta kyllä nuo pellot kohta yhtä keltaisina lainehtivat.

Kesäneuleen ohje on Alicia Plummerin Sandshore. 3/4 hihainen kevyt ja mukavan viileä takinkorvike. En oikein tiedä mikä tälle olisi sopiva nimike. Selkäkappaleellinen hihake?


Lankana käytin vanhaa Novitan Linneaa, rouheahko pellavan ja puuvilla sekoitus. Vyötteessä kerän hinnaksi ilmoitettiin 3,90 MK, että siitä sopii sitten laskea. Varmasti lähempänä 20 vuotta tuo lanka. Keriä meni 7 ja pussiin jäi vielä 9 ja risat, joten toisenkin takin tästä saa. Alussa ajattelin värjääväni valmiin neuleen tummanruskeaksi, mutta tämä pellavankeltainenväri osoittautuikin ihan kivaksi valmiina.


Ohje on ilman saumoja neulottava (ihanaa!!) ja hyvinkirjoitettu. Muokkasin ohjetta vain siirtämällä selän pitsikuvion keskelle (alkuperäisessä hieman epäsymmetrinen). Alaosan raitaan lisäsin muutaman kerroksen, taisin tehdä kuuden kerroksen sijasta kahdeksan. Päättelyyn käytin italialaista päättelyä, joka vie hieman enemmän aikaa, mutta näyttää 1o1n neuloksessa paljon paremmalta.


Ohje: Sandshores Alicia Plummer
Lanka: Novita Linnea 7 kerää
Puikot: 4,5
4 kommenttia:

 1. Wow, mitkä kuvat! Takki, hattu ja taustan pellot luovat mahtavan country-tunnelman, joka puhuttelee minua ihan täysillä. Ja ihana on takkikin. Puuvilla ja pellava tekevät täydellisen kesäneuleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuvaamista kun tässä vielä harjoitellaan.

   Poista
 2. Hieno takki! Tykkään myös tuosta väristä kovasti.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...