torstai 29. syyskuuta 2016

Mainospaita uuteen käyttöön!


Sattuipa kirpparilla eteen ihan käyttämätön collegetakki. Kangaskin tuntui hyvin tukevalta ja kolmen euron hintaan en voinut sitä sinne jättää, vaikka painolastina oli selässä iso mainospainatus. Asiallehan voi aina tehdä jotain. Joten tässäpä kaikille vinkkiä miten kätevästi voi muokata vaatteesta anonyymin, mikäli ei halua toimia liikkuvana mainoksena.


Collegesta saa vielä ihan hyvän käyttöpaidan applikoimalla mainos piiloon. Ihan kuin reikää peittäisi. Aluksi hahmottelin kuvion ääriviivat kaavapaperille ja sitten suunnittelin uuden kuvan sen päälle niin, että viivat peittyvät. Ensimmäisessä kuvassa logon viivat näkyvät koiran rungossa ja kaula/niskavilla osiossa. Kuvion leikkasin mustasta tukikankaalla vahvistetusta trikoosta.

Jotta musta erottuisi mustasta tein vanhasta satiinikankaanpalasta vinonauhaa ja terettä, jolla erotin applikaation takista. Kangas oli hieman liian tukevaa tähän tarkoitukseen, mutta halusin ehdottomasti turkoosia (mätsää kivasti sitten koiran näyttelypantaan, jos joskus taas kehissä käydään =) Ompelin reunat ensin suoralla ja lopuksi vielä siksakkasin siistin vaikutelman saamiseksi. Mielestäni lopputulos on todella hyvä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...