keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Jokainen päivä on ystävänpäiväOikeasti nämä olisi pitänyt kuvata vanhassa tyylikkäässä autossa, jossa on aivan jäätävän iso ohjauspyörä ja jalopuinen kojelauta. Tyylikkäät ajohanskat nämä meinaan. No ei löytynyt sellaista kuvausrekvisiittaa niin vedettiin pyhätakki päälle ja räpsittiin kuvat työhousut jalassa. Mutta ei ne kuvat mallia pahenna, se on suorastaan nerokas!


Nimittäin luontireunan silmukat muodostavat sydänkuvion (joten nyt saa luvan kanssa luoda ihan kunnolla tiukkaan!). Mitä tiukempi luontireuna sitä paremmin sydän pysyy kuosissaan, minulla toisessa hanskassa hieman jäi lörpöttämään sydän. Alussa venkoillaan sinne sun tänne, lyhennetyt kerrokset tulee olla hallinnassa tämän mallin kanssa! Ja sitten kuin varkain kämmenosa onkin valmis ja aloitetaan sormien neulominen, ihan perinteisesti tälläkertaa. Nopeaa ja hauskaa neulottavaa, ei pääse kyyllä kyllästymään (ennenkuin sormissa) kun jatkuvasti on jotain meneillään. Viimeiseksi neulotaan rannekeosa.


Muokkasin mallia vain niin, että jälkikäteen ompelin hieman sydämen kärjestä kiinni, jotta sain kauniimmin asettuvan sydämen kämmenselänpäälle. Tämä ehkä olisi ollut vältettävissä tiukemmalla aloituksella kuten yllä kerroin.
Lankana käytin jämälaatikkoon jäänyttä vuorelman Satakieltä, joka on ohut 100% villalanka, joten mitään superkestäviä näistä hanskoista ei tullut. Mutta mallikin on sellainen että ehkä niitä ei ihan jokapäivä käytetä. Jännäsin kokoajan että loppuuko se lanka kesken, vaikka punnitsin kerän ja totesin sen riittävän. Hyvin riittikin.

Lanka: Vuorelman Satakieli (valmistus lopetettu)
Puikot:2


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...