perjantai 28. heinäkuuta 2017

CASH + SILK + MOHAIR = LOVE
Näistä aineksista luulisi tulevan älyttömän pehmeää/pumpulista/ihanaa ja niinhän siitä tuleekin!! Madelinetoshin Pashmina lankaa (joka kyllä suureksi osin merinoa, mutta silti niin pehmeää) on tullut marinoitua useampi vuosi. En enää edes muista mistä sen hankin. Kolme kerää oli odotellut inspiraatiota pidemmän aikaa. Sitten löysin Beaub villatakin. Mach made in heaven!


Pashminan kaveriksi valikoitui Dropsin Kid-Silk beige. Langasta minulla ei ollut aiempaa kokemusta ja värinkin tilasin netistä arpomalla. Kontrasti olisi voinut olla parempikin ehkä hopean harmaa tai hailakka vaaleanpunainen olisi sopinut paremmin kaveriksi pashminan antique lace värille, mutta nyt mennään tällä. Ehkä teen joskus toisen kappaleen kun tämä on NIIN ihana.  Kontrastiraidat näkyvät himmeästi ja ilmeisesti pashminat olivat eri erää sillä takin alareuna on selkeästi tummempi, mutta ei mielestäni häiritsevästi.


Ohje on saumatonta ylhäältä alas, mukavaa neulottavaa. Tein koon XS/S. Muokkauksena kontrastivärin (eli Kid-Silkin) lisääminen etureunan tekstuuriin koko matkalta = ei raitoja, sekä kaksinkertaisena hihoihin, sillä pidin yksinkertaista liian ohuena muuhun takkiin nähden. Läpinäkyvyys hieman toki kärsii, mutta ehkä ajansaatossa nämäkin kuluvat niin, että alkavat näyttää alkuperäiseltä idealta.Seuraavaan (Varmasti teen, ihan oikeasti, tämä on ihana!) takkiin jätän kauluksen lyhennetyt kerrokset pois, sillä kaulus on ehkä hieman massiivinen. Muutoin samalla kaavalla, ehkä himpun pienemmillä puikoilla. Kiinnitystä tässä takissa ei ole, mutta saampahan hyvän syyn tilata Titityyltä ihanan huivineulan, jotta saan sen pysymään kiinni.

Malli: Beaub
Lanka: Drops Kid-Silk ja Madelinetosh Pashmina
Puikot:4

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...