perjantai 18. tammikuuta 2019

Inventaario vuodelta 2018Lankainventaarion aika. Vuosi sitten aikalailla teimme muuttoa uuteen isompaan asuntoon. Muuton myötä myös lankojen säilytys on muuttunut. Aiempien pahvilaatikoiden korvaajaksi on tullut isäni tekemä kirstu, joka sijoitettiin käsityöhuoneen nurkkaan. Pitkän aikavälin tavoitteena yritän mahduttaa langat tuohon arkkuun, mutta ihan ensivuodelle se tuskin onnistuu. Alpakkalangat ovat vielä omassa vaaleanpunaisessa laatikossaan ja moninaiset jämäkerät tuossa kirjavassa. Ei todellakaan vähennystä niiden suhteen. Lisäksi löysin yhden laatikollisen lankaa, jota en oikeastaan tiennyt olleen olemassa. Olivat ulkovaraston pohjille kertyneet ja löytyivät muuton yhteydessä. Siksipä jo kuopattuja lanka-osioita kaivettiin uudelleen esiin.Viimevuoden tavoitteet olivat siis seuraavat:
  • Jatketaan hyvällä linjalla ja yritetään pitää varsto alle 10kg:ssa
  • Nipistetään Nalle-varastoja niin, että eivät enää saa omaa kategoriaansa
  • Koitetaan vähentää myös varastolaatikkojen (7 Kpl) määrää, vaikka viiteen! No eipä onnistunut tavoitteiden saavutus nyt, lankaa on pari kiloa yli tavoitteen, nalleja itseasiassa enemmän, kuin edellisenä vuonna ja laatikkojakin tulisi varmaan se kuusi kappaletta, mikäli niihin edelleen lankani pakkaisin.


Lankamäärää on ehkä hankala hahmottaa, sillä keittiönpöytä, jolla olen ennen langat kuvannut, oli remonttia paossa kuvaushetkellä navetassa. Käsityöhuoneen kapoiselle pöydälle langat eivät mahtuneet kerralla millään. Mutta niitähän on.

Ja aika pörröisiä keriä! Laitoin Mohairit nyt omaan kategoriaansa, sillä sen sekoitteita on kertynyt todella paljon! Tämän vuoksi mm. Lace vahvuisten lankojen määrä väheni graafissa, vaikka todellisuudessa ohutta lankaa on enemmän kuin riittävästi.
Ensivuodelle tavoitteet voisivat olla maltillisemmat.

  • Lankamäärä alle 10kg
  • Jämät alle kahteen kiloon
  • Yksi laatikko vähemmän lankoja ulkona kirstusta
 Aika ympäripyöreitä tavoitteita, mutta kokeillaan! Vuodenpäästä katsotaan sitten 2019 vuoden saavutukset =)
Jämälaatikon sisältö ulkona punnitusta varten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...