maanantai 5. lokakuuta 2015

Kankaiden yön tulos

Viikko sitten perjantaina pidettiin kankaiden yö, johon eksyin ensimmäistä kertaa mukaan. Aiemmin olen ollut mukana vastaavassa neulojille tarkoitetussa tapahtumassa. Homma toimii niin että 20.00-2.00 osallistuvat kaupat julkaisevat erilaisia tarjouksia. Osa koko illan kestäviä, osa vain 15. minuutin ajan voimassa olevia. Sitten kytätään ja ostetaan ku sopiva tarjous pamahtaa ruudulle. Lisäksi oli saatavilla mm. erilaisia yllätyspusseja, jotka olivat erityisen haluttuja.


Facebookissa tapahtumaa oli helppo seurata ja vaikka mitä olisi ollut tarjolla. Hillitsin kuitenkin itseni ja kyttäsin tiettyjen ennalta tutkimien kankaiden tarjouksia. Ja todella hillittyjä ostokseni olivatkin, jotkut ostelivat kymmeniä metrejä! Jaksoin klo 00.00 asti mutta sitten oli pakko mennä nukkumaan. Kovasti odottamani ruusukankaat eivät koskaan tulleet tarjoukseen, mutta ostin ne silti  Pehemiältä ja sain sentään postikuluista alennusta. Lisäksi ostin Koot kaupasta super kivat leggarit ja parit kaavat.


Tapahtuma oli kerrassaan mainio ja varmasti osallistun vastedeskin, kunhan saan ompelutouhut kunnolla alkuun. Lisäksi postissa oli paketti, joka sisälsi lisää lankaa Sophies Universe peittooni (varmaan kolmas lisätilaus ja ilmeisesti nämäkään eivät vielä riitä) ja utuistakin utuisempaa Dropsin Kid-Silk lankaa, jonka yhdistän toiseen unelmapehmeään varastokaveriin. Yllättäen ensikosketukselta tuo silkki-mohair lanka tuntui hyvin keinotekoiselta. Piti oikein tarkistaa että ei sisällä yhtään keinokuitua.


 Mohair on siinäkin mielessä hassua, että se tulee vuohesta. Ainakin minä miellän vuohet karkeakarvaisiksi otuksiksi. Mutta toisaalta empä ole tavannutkaan Angoravuohia, tiedä kuinka pehmeää niiden karva olisi koskea. Pitänee lisätä hankittavaa listalle yksi Angoravuohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...