perjantai 22. tammikuuta 2016

Oikea joululahja


Jos edellisen postauksen lahja oli saajalleen jo entuudestaan tuttu, niin tämä oli oikea ylläri. Kummipojat saivat viimevuonna syntymäpäivälahjaksi virkatut sarvikuonot. Hupsistarallaa blogin kuvakirjan innoittamana kuvasin viime vuonna sarvikuonojen kanssa pellon viljelyvaiheita ja muita koneita mitä nyt eteen vain eksyi.



Olimme itse mieheni kanssa aivan suunnattoman innoissamme kirjasta. Mutta kuten arvata saattaa aattona kirja häviää kiinnostavuudessa 10-0 sille lelutraktorille. Kuulemma kotosalla sitä on jo maltettu lukea muutamaan kertaan. Aikuisten keskuudessa kirja kyllä kiersi joulunakin ahkeraan =)



Kirjassa on pieni juonellinen tarina kuinka töitä tehdessä tulee nälkä, mutta vehnäjauhot ovat loppu. Joten keväällä tulee kylvää vehnää, jotta syksyllä saadaan käytyä myllyssä tekemässä lisää jauhoja. Matkanvarrelle mahtuu tietysti kaikenlaista hommaa, mutta lopussa paistetaan sitten ne kauan kaivatut sämpylät.


Kirja on tilattu Ifolorilta. Yllätyin kuinka hintavaksi tuo loppupeleissä tuli vaikka emme mitään delux premium mallia valinneetkaan. Lisäksi kirjankokous ohjelma oli hieman rasittava käyttää. Eli aivan täysin en voi suositella sitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...