tiistai 16. helmikuuta 2016

SpurNämä ovat nyt sitten sitä modernia kirjoneuletta. Aivan mielettömän pitkiä langanjuoksuja! Harjoitteluvaiheessa ei tulisi käyttää näin ohutta lankaa... Hermot meinasivat mennä kun jälki ei ollut riittävän tasaista. Itselläni kun on kovin löysä käsiala, jota kirjoneule tuntuu vielä entisestään löysentävän. Mikähän kikka kolmonen tähän auttaisi?


Pidin paljon sukkien mallista. Sukan suussa pilkottaa hieman kontrastiväristä resorilankaa, mielestäni aika nerokas keksintö. Sukat pysyvät ylhäällä, mutta rumahko joustinneule ei näy. Kukkakuvio on kaunis ja erityisesti pidän siitä, miten kuvio toistuu sekä kantapäässä että varpaiden kavennuksissa. Värien valinnassakin onnistuin kohtalaisen hyvin. Huonossa valossa otetut kuvat tosin eivät aivan tee oikeutta väreille.


Ohjeen neuletiheys ainakin kerroksien osalta oli jotain aivan älytöntä. Jouduin jättämään yhden kukkakuvion pois, sillä se ei kertakaikkiaan olisi mahtunut. Tai olisi, mutta sitten sukat olisivat olleet kokoa minisukset. Vinkkejä neuletiheyden säätöön otetaan kernaasti vastaan. Usein silmukkaluku täsmää, mutta kerrokset eivät. Nämä tikuttelin nro 2. puikoilla eikä varaa jäänyt kyllä enää pienempiin siirtyä tai muuten sukka ei mahdu jalkaan.

Malli: Spur
Lanka: Roosanauha sukkalanka
Puikot: 2


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...