lauantai 24. joulukuuta 2016

Rauhallista joulua!


Runsas joulukranssi valmistui viikonloppuna juuri ajoiksi koristamaan joulua. Nyt istutaan vain nojatuolissa ja ihaillaan sitä kynttilänvalossa, ehkä hieman glögiä maistellen.


Ohje on Attic24-blogista, jossa Lucy virkkailee kaikkea ihanaa maan ja taivaan väliltä. Erityisesti pidän hänen kransseistaan ja jo aiemmin valmistin yhden kevät-kranssin hänen ohjeidensa mukaan. Tälläkertaa virkkailin talvi-kranssin jämälangoista.Kaiken tilpehöörin alla on styroksinen kranssi ja siihen virkattu pohja. Pohjan päälle on kasattu sitten lähes sata elementtiä. Valmistin erilaisia lehtiä, palloja, käpyjä, lumihiutaleita ja kukkia. Valmiskoristeista käytin joulukukka-asetelmista talteenkerättyjä omenia, punaisia helmiä ja hopeista kulkusnauhaa. Lopuksi virkkasin vielä linnun kiintopisteeksi. Kaikki on ommeltu kiinni pohjaan.


Värimaailma on kovin synkeä mutta sopii suomalaiseen mentalitettiin. Lankoja tuntui kuluvan todella paljon. Ryhdyin pohtimaankin; kumpi kuluttaa enemmän lankaa virkkaus vai neulonta? Illuusio toki saattoi syntyä jämälankojen käytöstä, kun niitä ei alkuunkaan ollut niinpaljoa.

Oikein rauhallista joulua kaikille!


Malli: Attic24
Lanka: Erilaisia jämiä
Koukut:2, 3 ja 3,5Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...