tiistai 28. helmikuuta 2017

Arvonnan voittaja ja mitäs sitä sitten tekisi


Käsityörintamalla on ollut pienoinen blokki. Joka kevät jossain vaiheessa tulee neule-ähky. Niin nytkin. Siinämäärin että olen jopa viimeistellyt keskeneräisiä töitä; päätellyt langanpäitä ja kiinnittänyt nappeja. Kaikkea sitä mitä yleensä välttelen. Uudenvuodenlupaus olla pitämättä kesken enempää kuin viittä työtä on pitänyt hyvin.  Niinkin hyvin, että nyt kesken on vain kaksi työtä! Monta kivaa mallia on kiikarissa, mutta mikä niistä puhuttelisi eniten?

Perinteisesti keväällä on alkanut koukku heilumaan ja olen virkannut. Nyt ei virkkaus tunnu oikein maistavan, vaan kankaat kutsuvat. Ajattelin kokeilla tilkkutöitä vaihteeksi. Varastoista löytyi pari kivaa kangasta ja kaupasta pari lisää niin eiköhän niistä jotain silputa. En ole varsinaisia tilkkutöitä tehnyt aiemmin, mutta kokeillaan.Satuin kyllä myös löytämään netin ihmeellisestä maailmasta aivan upean ruutuvirkkausverhonkin. Samalla paikalliseen fb-kirppikseen tuli ilmoitus kalalangasta. Tässä oli selkeästi universumilta vinkkiä. Muttakun se virkkaus ei inspais. Onneksi on sisko, jolta sain vapaavalintaisen virkkausprojektin lahjaksi. Ensin sen piti olla paksusta langasta tehty pieni matto, mutta kun ei saanut lankoja ajoillaan hankittua niin saa vaihtaa hieman suurempaan prokkikseen. ;)Sain myös vihdosta viimein palkintolankani, joiden kanssa oli pienoista vääntöä. Olin kaavaillut neuleidolini Soilen blogista bongaamani unelmatakin neulomista nyt talvella. Mutta nyt työn pääsisi aloittamaan kesää vasten, joten jaksaakohan sitä kuitenkaan vielä tehdä. Koetilkun tein kuitenkin.

Sitten ilmestyi Ravelry syötteeseen kuva Junko Okamoton villapaitamallista. Arvanette että rakkautta ensisilmäyksellä. Aloittelisinko lisää villapaitoja? Miinuspuolena on se että joutuisin lankaostoksille, tähän passaavaa ei varastoista löydy. Tekisinkö ruskeapohjaisensen vai vihreäpohjaisen. Olen huono värien kanssa ja siksi mieluusti kopioin muiden värimaailmat. Mikä kävisi vihreän pariksi ja mistä sopivanpaksuista lankaa?

Tälläisiä täällä pohdiskellaan

Mutta mennäänpä arvonnan voittajaan. Arvonta suoritettiin perinteisesti nimet lapuille ja vedetään hatusta. Voittajaksi arpoutui Anniina K! Onnea voittajalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...