perjantai 17. helmikuuta 2017

Viisi ja yksi tapaa seurata + Arvonta

Osa varmaanki teistä jo huomasi, että blogin asettelussa on tapahtunut pieniä muutoksia. Vietin päivän tutustumalla internetin ihmeelliseen maailmaan ja päivittelin hieman blogin ulkonäköä ja seurantakanavia!

Nimittäin on tullut tietooni, että kaikki eivät jaksa seurata blogeja ihan vain käymällä lukemassa suosikkejaan silloin tällöin. Nykyään tarjota on aivan mieletöntä käsityöblogienkin saralla. Unholaan saattaa jäädä kivakin kirjoittelija, jos oikeaa seuranta-kanavaa ei löydy. Itsekkin allekirjoitan tämä. Niimpä minut löytää nyt jo aiempien blogloving, Ravelryn ja google-lukijoiden lisäksi facebookista ja instagramista! Oikealle ilmestyneistä ikoneista pääset klikkaamaan itsesi sopivaan palveluun ja sieltä sitten vain seuraamaan.

Instagramin kanssa ei puhelimeni ihan vielä suostu yhteistyöhön. Jostain syystä puhelin tulee pitää ylösalaisin ja väärinpäin ja mitä vielä kuvaa ottaessa, jotta se ilmestyy oikeinpäin palveluun. Mutta me koetetaan harjoitella ja löytää yhteinen sävel sielläkin.

Lisäsin myös tuonne blogikirjoituksen loppuun toiminnot nappulan, mistä voit klikata fiiliksiä kirjoituksesta, jos et ihan kommentoimaan asti innostu. Lukijoiden palautehan on se kaikista tärkein kirjoittelijalle. Kaikkia kommentteja arvostetaan!


Tämän pienimuotoisen "uudistuksen" vuoksi ja vaikka tulevaa kevättä juhlistaaksemme laitan pystyyn blogin ensimmäisen arvonnan. Osallistumaan pääset kommentoimalla tätä kirjoitusta ja lisäarpoja saat klikkaamalla itsesi seuraajaksi, fb:n, bloglovingin tai googlen kautta. Ilmoitahan viestissäsi osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla. Niin ja tietysti yhteistiedot, jotta voittaja saadaan kiinni. Osallistumisaikaa on viikko eli 24.2. asti, jolloin arvotaan voittaja.

Palkinto on täysin minun järjestämäni, joten mitään yhteistyökuvioita ei tähän kuulu. Voittajalle lähetetään kolme kerää edellisen postauksen peittoonkin käytettyä villa-puuvillalankaa. Näistä voit esimerkiksi neuloa vastaavan peiton tai vaikka pehmoisen vauvannutun. Mukaan tulee myös succaplokkin silmukkastoppari, puikot ovat vain kuvausrekvisiitta!

9 kommenttia:

 1. Hei! Kivoja uudistuksia. Minä seuraan sinua Bloglovinissa, mutta olen laittanut itselleni lukuluettelon Feedly-nimiseen syötteenlukijaan. Instagram-tiliäsi en löytänyt. Tuo oikealla oleva Instagram-kuvake sanoi minulle, ettei etsimääni blogisivua löydy... Onkohan siinä jotakin vikaa? Mikä on Instagram-käyttäjänimesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin joku häikkä oli Instagram-linkissä mutta nyt sen pitäisi toimia, ilmoittelehan mikäli ei vieläkään linkkaa oikeaan paikkaan. Feedly on ihan uusi juttu minulle mutta täytyykin tutustua!

   Poista
 2. Hei!Minä olen tällainen vain blogien lukija,en kuulu faceen tai näihin muihin juttuihin.Ravelry on missä käyn silloin tällöin.Onneksi näitä erilaisia palveluita on tarjolla niitä käyttäville.Arvontaan mielellään mukaan ,neuloisin pienelle mummutettavalleni pojalle peiton.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut aivan totta, on hyvä että eriliaisia kanavia löytyy erilaisille ihmisille, niiden perässä pysymiseen menee kyllä allekirjoittaneelta paljon aikaa =)

   Poista
 3. Huomaan, että eniten tulee vierailtua blogeissa fb-linkkien kautta, vaikka google ja bloglovin ovat molemmat käytössä.

  VastaaPoista
 4. Tulimpa nappaamaan 2 arpaa :) .. Ihana tämä blogisi nimi:Kätevä vaimo! Niin olisi kiva olla sellainen :) Tervetuloa poikkeemaan!
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Tulin tänään blogiisi ensimmäistä kertaa fb:n kautta ja liityin lukijaksi, siis kahdella arvalla mukana arvonnassa. Ihanat nuo tekemäsi Anna Karenina -sukat.

  VastaaPoista
 6. Seuraan blogia säännöllisesti! Uudistus on hauska lisä :) Osallistun kahdella arvalla! eveaakkula@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Juuri löysin blogisi... tässä meneekin aikaa kun selaa kasapäin postauksia läpi :) yhdellä arvalla mukaan. wiiks @ luukku.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...