torstai 9. helmikuuta 2017

Kuka siellä liikkuu?Talvisilla koiranulkoilutuslenkeillä on kiva katsella hangesta löytyviä jälkiä. Riippuen lenkkeilymaastosta useinmiten näkyy toisten lenkkeilyttäjien ja koirien jälkiä. Asutusten tienoilta löytyy usein myös jäniksen, kissojen ja lintujen jälkiä. Metsälenkillä törmää sitten jo ihan peurojen ja hirvien jälkiinkin. Harvemmin noita villejä kynnellisiä onneksi (?) jäljistäkään näkee.


Tästä inspiroituneena päätin tehdä pienen vauvan/nukenpeiton. Ravelrystä löytyikin sopivasti valmiita kuvioita susi, hirvi, karhu ja saukko ovat Anna Koskelan käsialaa. Itse kuosittelin hiiren, jäniksen ja nokian-saappaan jäljet. Loput löytyivät myöskin Ravelrysta, osa vaati hieman pientä muokkausta sopiakseen pienempään ruutuun. Linkki ohjeisiin löytyy alhaalta ja mikäli minun kuosini kiinnostavat ne saat kyllä laittamalla sähköpostia.


Peiton reunaa kiertää yksinkertainen helmineule, joka myös erottelee jäljet toisistaan. Lankana on puuvilla-villa. Neulominen on vaihtelevan kuvion vuoksi hyvinkin koukuttavaa!Lanka: Puuvilla-vailla n. 125g
Puikot: 3,5Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...