maanantai 16. lokakuuta 2017

Puff -- jotain melkein valmistuukinJos puikoilla on kaksi valtavankokoista huivitekelettä (pitsivahvuista tietenkin) ja kolme (lue neljä) isoa villapaitaa ja kaikka pitää vähän sorkkia, niin ihmekkös kun mitään ei valmistu. Ja sekös ärsyttää kun mitään ei valmistu. Valmistumattomuus ahdistumista vähentämään päätin neuloa puffi-pussin jämät pois. Jee, jotain valmista! Tai ainakin puolittain valmista, tämän peiton kanssahan menee vielä tovi.


Puffipussiin kerään kaikki pienet langanloput, jotka jollain silmukkamäärällä ja kerroskorkeudella voi sovittaa tuohon beekeepers-peiton hexagonin mittohin. Mikäli jämistä tulee enemmän kuin viisi puffia, teen niihin erilaisia silmukanjäjennyskuvioita. Jämälangoista kun harvemmin tulee loppua olen päättänyt, että kun jäljennettävät kuviot loppuvat on peitto valmis. Ja sitten keksitään jämille uusi projekti.Tälläkertaa puffeihiin ilmestyi lintuja, mansikka, possu ja tietysti niitä mehiläisiä pitää olla!


Seuraavaksi taas isompiin projekteihin. Pari takkia on ihan viimeistelyjä varten valmiina, neulomista ei juurikaan ole. Lankojen päättely ja kaikki koriste virkkaukset ja kirjonnat vievät kyllä mielettömästi aikaa. Toisessa huivissa sentään menen viimeisessä neljänneksessä ja toinen tulee kohta puoliväliin. Että ehkä sitä kohta saadaan jotain isompaakin aikaiseksi. Olehan kuulolla ja edelleen vinkkailen että instan puolella päivitellään näitä puolinaisiakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...