torstai 2. marraskuuta 2017

Kässämessut!

Ihan kohta! Ihan kohta! Täällä ei melkein malteta odottaa tulevia Tampereen kädentaidon messuja. Alkusyksystä innostus on kohonnut tasaisesti ja nyt aletaan olemaan ihan täpinöissään  messujen suhteen! Olen bloggarin ominaisuudessa paikalla ja perinteisesti äiti sekä sisko messupoppoona mukana.

Ennakkofiiliksiä olen nostellut katselemalla mm. instassa Seinäjoen ja Oulun kässämessujen tunnelmia, ja tietysti selaillut Tampereen Messujen sivuja. Ilokseni huomasin, että nyt näytteilleasettajien sivuilla voi kätevästi valita haluamansa kategoriat ja näin ennakkoselailla tarjontaa! Tämä onkin tosi hyvä sillä messuthan ovat isot, kuten jokainen siellä käynyt tietää. Kartankaan tulostaminen ja siihen tärkeiden paikkojen  merkkaaminen  ei ole ollenkaan huono asia. Ettei mikään mene ohi. Sillä niin käy tosi helposti, nimimerkillä kokemusta on!Itse laittelin listalle jo muutaman must-have lankaostoksen ja kankaita. Paljon kaikkea pientä on myös hankittavana. Ja tietysti pitää varata hieman rahaa niihin löytöihinkin! Mites te muut, lähdettekö messuille katselemaan ja etsimään inspiksiä vai onko kyseessä tarkkaan harkittu ostosmatka? Vai kenties molempia?

Messuilla tavataan!

1 kommentti:

  1. Ainahan sitä tulee lähdettyä ihan vaan katselemaan ja ispistä hakemaan ja korkeintaan jotain pientä ja mietittyä ostamaan. Ja ekan puolen tunnin jälkeen mopo karkaa käsistä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...