tiistai 21. marraskuuta 2017

Tampereen messut 2017 - selvitty
Otti muutaman päivän selvitä viikonloppuna olleista Tampereen kädentaidon messuista. On se vain mielettömän kokoinen tapahtuma! Sain messujen sisäänpääsyn Tampereen messuilta ilmaiseksi tätä blogikirjoitusta vastaan. Toisaalta olisinhan kirjoitellut myös vaikka en blogistina paikalla olisi ollutkaan. Valokuvaaminen jäi hieman nyt muun messuhumun jalkoihin, joten kuvia on vain ehdottomasti järisyttäneistä asioista. Paljon paljon muutakin mielenkiintoista tietysti oli. Ja mitä nyt muiden messukirjoituksia olen lukenut niin osaa niissä esiinnostetuista jutuista en edes huomannut!

Ihan ensimmäisenä huomasin aulassa olleet Sanna Vatasen moottorisahat. Rakkautta ensisilmäyksellä! Todella taidokkaasti tehtyä! Sannan sahat olivat lainassa Luston näyttelystä. Tuo on auki vielä ihan Tammikuun alkuun, joten sinne ihastelemaan kaikki, vielä ennättää!

Seuraava totaalinen ihasuksen kohde oli Kaino. Ihmettelen edelleen miten en ole ennen törmännyt tähän! Kotimainen neuleyritys Köyliöstä! Ja tuo vihreä bambi-kuosi oli rakkautta ensisilmäyksellä. Värit ja kuosit olivat hyvin yhdisteltävissä, ehdottomasti muistettava jatkossa!


Töysän kenkätehtaan komeita lapikkaita (vai onko nämä nyt paulanpieksut?) olen ihaillut aiemminkin, nyt myyjät suostuttelivat minut ihan kokeilun asteelle. Mielettömän hyvät jalassa ja pitkään arvoin otanko vaiko enkö. Tälläkertaa eivät tarttuneet mukaan, mutta joku vuosi vielä. Vähän arastelen käyttää nykyisiäkin huopikkaitani, talvet kun täällä etelässä eivät ole kovin talvisia ja pihat aika kuraisia. Esittelijät vakuuttivat että kuivuttuaan kengät on helppo puhdistaa harjaamalla tai paineilmalla. Kävisiköhän painepesuri?


Messuille lähdin valtavan ostoslistan kanssa, mutta lopulta saalis oli aika maltillinen. Lankoja varsinkin piti ostamani enemmän, mutta ehkä nyt mielettömän runsas valikoima sai minut ihan sekaisin. Kangaspuolella Käpyseltä löysin haaveilemani burgundin-pitsi-merinon ja ananakset. Metsolan bambi (vaikka aluksi luulinkin vuoheksi...) oli ainut suunnittelematon ostos. Langat ja napit ennakkotilauksesta Tapion kauppaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...