maanantai 17. syyskuuta 2018

Koko kesän vieneet sukat


Blogissa on ollut hiljaista, mutta niin oli kyllä kesällä neulontarintamalla. Helle ei todellakaan innostanut neulomaan. Neuloin kyllä jotain, mutta ne ovat vielä hyshys osastoa.=) Aikaa meni myös ompeluksiin ja niihinkin palaillaan tässä syksyn aikana. Lisäksi kuvaajani on nykyään niin kiireinen, että täytynee opetella itse ottamaan kuvat, jotta saa jotain näytillekkin.

Nämä sukat valmistuivat kaikesta huolimatta kesän aikana. Odottelivat vain päättely innostusta Kuvauksesta kiitos menee tälläkertaa ystävälleni Sannalle - Iso Kiitos!Malli on Tiina Kuun ja mukana viimevuoden TourDeSock-kisassa. Ihastuin kuvioon jo silloin ja päätin neuloa sukat kun ohje tulee kaikkien saataville. Pääväriksi valkoitui joskus alennuksesta mukaan tarttunut Novitan Venla - ohut sukkalanka. Lanka ei tuntunut kovinkaan kivalle sormiini, mutta katsotaan miten kestävät käyttöä. Lanka oli aika karhea ja jotenkin laihan oloinen.

Kirjoneulekuvioihin valkoin jämälankoja ja sittenhän siinä kävi niin, että tummanvihreä ei riittänyt ja siksi teräosaan tuli ruskeaa kuviota. Mutta värisävy pysyi samana niin kokonaisuus näyttää kohtuu harmoniselta. Alkuun yritin parittaa vihreää ja harmaata vaaleanpunaisen kanssa, pinkki-fani kun olen. Tappio täytyi myöntää, vaikka kerät näyttivät hyvältä kombolta, neuleessa se ei toiminut sitten yhtään.


Tiinan ohje oli hyvin yksityiskohtainen ja helpposelkoinen, kuten aina! Pidän paljon Latvialaisesta letistä varren kuvion reunoilla, vaikka sen neulominen on välillä aika taistelua lankojen kiertymisen vuoksi. Kuviot ovat myös kauniit ja raita-yksityiskohta tuo vielä jotain sitä yksiväriseen osuuteen. Kantapää on  minulle liian pussimainen ja iso, vaikka vaihdoin pienempiin puikkoihin, joten sellaista en varmaan enää kokeile.


Lanka: Novita Venla + jämiä
Puikot: 2, 2,25 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...