torstai 31. maaliskuuta 2016

Ribbonz -


 Aikuisia lapsettaa... Kyllä kolmekymppinenkin voi pitää prinssasukkia, eikös niin?


Kun näin Ribbonz-sukat a-nanan blogissa olin myyty. Semmotteet oli ihan pakko saada. Aloittelin sinisellä langalla häthätää ja vasta puolessavälissä havahduin siihen, että ohje onkin lapsen jalalle. No eihän tässä hätiä. Onneksi siskolla on pieni jalka ja sininen vielä lempiväri niin ei pureta turhia. Valmista tulee nopsaan, onhan malli mieleinen ja lankakin paksua 7-veikkaa.


Omiin sukkiini valitsi sitten viimeisiä keriä "vanhaa" 7-veikkaa ja täytyy sanoa että ero uuteen siniseen on merkittävä. Huomattavasti kuoheampaa ja villaisempaa lankaa. Jännä nähdä miten sukat vanhenevat, onko se ero niin merkittävä kuin kaikkialla huudellaan. Muokkasin ohjetta myös hieman toiseen pariin niin, että tein nauhakujan käänteen joustinneuleella, jolloin päättelystä ja ompelujäljestä tuli siistimpi.



Satiinirusetit löytyivät vanhoista varastoista ja värit passasivat mielestäni tosi hyvin. Nauhojen päät on poltettu kynttilällä purkautumisen estämiseksi. Enää täytyy opetella tekemään nätti rusetti, kuvaustilanteen kiireessä kun ei kerennyt kovin perehtyä moiseen. Sisko sanoi naapurin tyttöjen varmasti ihastuvan näihin, ja vaikka itse sanonkin niin en ihmettele.


Lanka: Novita 7-veljestä
Puikot: 3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...