maanantai 27. kesäkuuta 2016

Jämiä jämiä


Lankalaatikkoon oli jäänyt parista kirjavasta lankakerästä loput. Yhdenlaista lankaa oli vain vähän, niin ettei niistä yksinään saisi mitään. Yhdistimpä siis toisten jämien kanssa ja nyt on kaksin kappalein uusia sukkia.


Molemmat raidoitetut langat taisivat olla Regiaa ja niistä tulikin ihan kivat sukat aikanaan. Harmaasävyinen sai raidoituskaverikseen harmaata jämää ja kärjet vihreästä, resori tummanharmaasta. Punakirjavaan yhdistin pinkkiä fabelia ja terä/resori vihreästä mysteerikerästä. Hyvät kombot tuli!
Neuloin ensimmäistä kertaa luupaten (eli pyöröpuikoilla) kaksi sukkaa kerralla, jotta sain kaiken langan käytettyä. Hieman harjoittelua tämä vaati ainakin neljän langan kanssa. Sanotaanko että sotkuja oli välillä aikalailla. Tein päkiän alle vahvistettua neuletta jotta en joutuisi parsintapuuhiin ihan heti.Kantapää on vähän kökkö. Ihan tavallinen kantapää tehtynä vain "väärinpäin". En ole oikein vielä löytänyt kivaa kärjestä tehtävää kantapään ohjetta jota käyttää. Jos jollakulla on vinkata joku kiva vahvistettuna neuleena neulottu, otetaan ehdotuksia ilolla vastaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...