torstai 30. kesäkuuta 2016

Ensimmäinen Ehta


Ompelukuumetta laskeakseni kokeilin hupparin kasaamista. Kaavat ja kankaat ovat seisseet hyllyssä jo pidemmän aikaa. Joten tuumasta toimeen. Kuvatkin sain otettua aikoinaan, kun siskoni toimi ystävällisesti mallina.
Kaava on KatiK:n Ehta. Ilmeisesti jonkinlainen suosikkikaava, niin monella on tätä näkynyt ainakin facebookin ompeluryhmässä. Ja en yhtään ihmettele. Vaikka kaavat aluksi näyttivät lupailevan reippaankokoista vaatetta, tuli siitä ihan mittojenmukainen. 

Muokkailin mallia lyhyemmäksi tunikakoosta. Mutta en näemmä riittävästi, vieläkin olisi varaa lyhentää helmaa. Tykkään kyllä pitkistä, kunnolla selän peittävistä paidoista, mutta tämä tuntuu liikaa tunikalta päällä. Helman lyhennyksen vuoksi siirsin taskuja useita senttejä ylöspäin. Hihoihin taas lisäsin pituutta, sillä en pitänyt pitkistä resoreista. Hieman lyhyeksi jäi tämänkin muokkaus, korjataan seuraavaan versioon. Ideoita vilisee jo silmissä!Musta kangas on Majapuun harjattu puuvillajoustocollege. Tämä on aivan ihanaa, niin pehmeää! Muutoin niin mustaa hupparia elävöittämään laitettiin Tyyne-Esteriltä tilattua digiprinttiä Kukka-kaleidoskooppia. Hupun vuori, taskut sekä hihasaumoja koristavat tereet on leikattu kukkakankaasta. Lisäksi päällystin nyörin kukkakankaalla ja tein kaavasta poiketen kämmekkäät, jotka voi vetäistä käsiä lämmittämään resorin alta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...