maanantai 31. lokakuuta 2016

Rikkinäistä helmineuletta


Perussukkia, taas. Pitäisi lopettaa näiden tehtailu, itselläni on pari kopallista sukkia ja lahjakassikin pitäisi vaihtaa isompaan (paperinen kauppakassi tällä hetkellä täysi sukkia). Mutta mitä ihmettä sitä sitten tekisi? Nyt kaikki tutut tänne sukkia hakemaan, täytyy raivata tilaa uusille!

Malli on kaikessa komeudessaan kumman yksinkertainen. Helmineuletta, jonka rikkoo yksi oikea kierros. Pintaan tulee todella kaunis suomumainen kuvio. En tiedä oliko kakkosen puikkojen syy vai liiankin yksinkertainen malli, mutta kauan tuntui kestävän näiden tikuttelu.


Lankoina on aikoja sitten hankitut luonnonvalkoinen Lankakauppa Kujeen Aapeli sukkalanka, joka on ihanan lampainen tuoksua myöden. Tätä jäi vielä paljon varastoon... Violettivärjätty on mysteeri. Ostin sen violetti-innostusaikoinani Ravelrysta ja se on jonkun itsevärjäämää. Muistelisin, että olisi nallea, mutta tuntuu hyvin ohuelta ollakseen sitä. Joten mysteeriksi jää. Tätäkin löytyy vielä paljon varastosta. Joten lisää sukkia!Lanka: Violetti mysteeri ja Aapeli luonnonvalkoinen
Puikot: 2


2 kommenttia:

  1. Kauniit! Rikottu helmineule on helppoa ja hienoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kaavailen jo lohikäärmesukkia violetin vihreästä ja harmaasta =)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...