keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Jos Minna Parikka suunnittelisi villasukkia

Niin nämä olisivat varmaankin juuri hänenlaisensa sukat. Kaverini lähetti kuvan lehdessä olleesta mallista ja se iski heti kuin sata volttia ja ensimmäinen ajatus oli tietysti Minna Parikan kengät. Sanomattakin siis selvää että olen Parikka fani! Ja kyseinen lehtihän oli kotivinkin Unelmien käsityöt ja se ensimmäinen numero.


Jo ennenkuin lehteä käsiini sain laitoin sukat puikoille. Varastoista kun löytyi sopivaa pinkkiä lankaa. Lehdessä nämä on tehty 7Veljestä langasta, mutta minä tein omani Nallesta. Koska pohja on ihan perussukka niin muunnos onnistui helposti. Sukat olivat jo valmiitu kun sain lehden ja ohjeet korvia varten. Ne teinkin ohjeen mukaan. Korvissa on kaksi osaa; ulkolehti ja sisälehti, mutta paljeteilla päällystetty sisälehti ei juurikaan näy.


Omissa sukissani siirsin korvien kiinnityskohtaa hieman ylemmäs, jotta sukkien käyttö kenkien kanssa onnistuu. Nyt korvat asettuvat oikein mukavasti kengänkielekkeen sivuille ja keikkuvat menossa mukana varsin hauskasti. Tupsuista en ole aivan sata vakuuttunut, laitoin ne nyt alkuun mutta mikäli tuntuu siltä saatan napsaista ne pois myöhemmin. Sitten vain vapputoria odottelemaan!
Malli: Pupusukat - Unelmien käsityöt 1/2017
Lanka: Novita nalle vaaleanpunainen ja pinkki
Puikot:3

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...