torstai 23. kesäkuuta 2016

Marokon tuulet



Kuka muistaa kuinka koulussa tehtiin laatikoita vanhoista postikorteista? Takapuolelle kartoni, reunat reijitettiin ja sitten ommeltiin reunus pykäpistoin. Lopuksi koko komeus kasaan paloja yhdistelemällä. Omani on vielä tallessa, mutta nyt tein samalla periaatteella hieman aikuisempaankin makuun sopivan rasian.



Inspiraationa ja ohjeena toimi Robyn Melian blogista löytynyt Granny's Christmas Card Box. Mutta muotohan voi olla mitävain. Leikkasin vanhasta paksusta nahkatakista laatikon palaset. Toiselle puolen liimasin kultaista kontaktipaperia. Aprikoin myös Dc-fixin käyttöä tähäntarkoitukseen. Mutta koska en moista ole aiemmin kokeillut päädyin tuttuun materiaaliin, jota jo löytyi kaapista. Reikiä sai hakata ihan kunnon stanssin kanssa. Kun kaikki palat oli reijitetty, virkattiin jokaiseen palaan reunus, josta ne kiinnitettiin sitten toisiinsa ompelemalla. 



Tästä tuli mielestäni hyvin marokkolainen fiilis. Ihan hauska vaikkakin paljon matalampi kuin mitä ennalta odotin. Saas nähdä mitä tänne säilötään. Mitään kovin painavaa tämä ei kestä. Suunnittelin jo valko/hopeisen version tekemistä, mutta reikiin virkkaaminen oli senverran hankalaa että jäänee toiseen kertaa. 



Marokon lämpimien tuulien saattelemana Hyvää Juhannusta kaikille!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...