maanantai 21. marraskuuta 2016

Jaa sitten ne ostokset

No nyt on jo melkein toivuttu messuista, joten esittelen vielä ostokseni lyhyesti. Budjetti ylitettiin (ei yllätä ketään?) ja vielä enemmänkin olisin halunnut ostaa. Kyyti vain rupesi ilmoittelemaan lähdöstään, ehkäpä onneksi. 

Ostoslistankin olin laatinut, mutta lopulta se ei pitänyt oikein paikkaansa. Minun ei pitänyt ostaa lankaa kuin yksi kerä.... Helmiä ja nappeja piti hankkia senkin edestä, mutta näitä ei tullut hankittua sitten ollenkaan. Kangaspuolella minua harmittaa kovasti. Unohdin ostaa tilkkupuuvillapaloja. Ne olivat mielessäni jossain vaiheessa, mutta unohtuivat.


Aloitetaan vaikka kankailla. Ensimmäisen kerran lankesin Verson osastolla. Useasti netissä ihailemani Sielulintu-kangas oli pakko heti poimia mukaan. Paapiin osastolta olin hieman suunitellut oranssin Työkalut-kankaan ostamista ja kun sitä sitten löytyi, otin myös palan turkoosia lakka-pupu kangasta, josta nimi nyt hukassa. Vanja Sean osastolla ihailin harmaata Beahive-luomuneulosta (uunituore uutuus). Palasin myöhemmin vielä silittelemään palaa ja totesin että se tarkoittaa, että pala on ostettava. Nyt se pyöriikin paraikaa pesukoneessa ja visio on valmiina.


Sitten se lankapuoli... Kuvasta puuttuu itseasiassa yksi vyyhti, jonka siskoni toi myöhemmin. Se oli ennakkoon tilattu Tapion kaupasta. Erittäin kätevä palvelu, tilauksen voi rauhassa askaroida ennakkoon kotona ja noutaa messuilta sopivana päivänä. Messujen aikaan  "Tapsalla" oli Dropsin alpakkajuhlat ja niitä tarjoulankojahan sieltä tilattiin. 

Yksi vyyhti mitä erityisesti etsin oli suonvärinen lanka. Moni tarjosi kirkkaanvihreitä myrkkysuo vyyhtejä, mutta etsin ihan suomalaista turvesuota. En ihan vakuuttunut ole tuosta Väinämöisestä värissä pippuri, mutta kokeillaan lähtisikö idea toimimaan. Wetterhoffilta ostin kaksi vyyhtiä "uutta" Veeraa ihanassa punaisen sävyssä ja yhden Sivillan. UUps...


Titityyltä otin kaksi kerää sitä paljonpuhutta Tukuwool Sockia. Vaaleanpunahtavassa sävyssä, joka ei kyllä näistä kuvista välity ihan oikein. Tukuwoolia piti ostaa, mutta yritin vastustaa vaaleanpunaista.... Harmaa olisi saattanut olla parempi valinta, mutta miten siihen on niin hankala tarttua?


Valmistuotteet tai puolivalmistuotteet ovat sitten tässä. Niistä saippuat, kranssipohja ja puukauha olivat listalla. Tosin kranssi osottautui vääränkokoiseksi. Teippitarhan ständiltä otin ihanaa eläinkuvioista teippiä, joka muistuttaa mielestäni vanhoja postimerkkejä. Puuvillakankaalle paineetu tytönkuva on Helmi Sirolan käsialaa ja sen ostin ihan mielijohteen perusteella.

Näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...