maanantai 28. marraskuuta 2016

Joulukuu on yhdessä neulomisen aikaa

 
Tänävuonna olen päättänyt ryhdistäytyä ja ottaa osaa sosiaalisessa mediassa jo suorastaan perinteisiksi muodostuneisiin joulukalenterineulontoihin. Valinnanvaraahan löytyy vaikka muille jakaa.Taimitarhan joulusukkakalenterin taitavat useimmat tietää. Tänä vuonna upeat 7Veikka kirjoneulesukat on mahdollisuus neuloa kahdessa eri koossa (myös muhkeimmille pohkeille) ja lisäksi on vielä ohuemmasta langasta jouluyö-pitsisukat. Ajattelin laittaa puikoille molemmat!! Ohjeet löytyvät jokapäivä facesta ja taitavat tulla myös taimitarhan kotisivuille. Kirjoneulepolvisukkiin kaivoin äidin kätköistä ohjeenmukaiset langat. Pitsiversiota ajattelin yrittää sovittaa tukuwoolin sukkalankaan, jonka väriä en saa sitten millään toistumaan oikein näissä kuvissa.


Ja jotta ei tulisi tylsää osallistun myös Sweet Things - blogin adventtisukka kalenteriin, jossa neulotaan hieman lyhyempivartiset sukat adventtisunnuntaisin. Tuttu 7Veikka paksuus löytyy täältäkin ja tahti ei ole aivan yhtä kova kuin jokapäivä ilmestyvissä ohjeissa. Eilen ilmestyikin ensimmäinen pätkä. Kuten kuvasta näkyyn neuloinkin ensimmäisen varrenalun ja toinenkin on jo aloitettu.

Ja mikäli sukat eivät ole se juttu, Titityyllä ja Heidi Alanderilla on jouluhuivin neulonta, johon ohjeen voi hankkia kaupasta tai Ravelrystä. Tukuwoolin lankapakettia on myyty netissä, mutta kyllähän tämän voi tehdä muistakin langoista.

Puikot heilumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...